Facelift coverfoto-5.png

Access Energetic Facelift™ med Pia Rähr

Jeg er så heldig, at kunne byde den skønneste Access Consciousness facilitator, velkommen endnu en gang her i Haverslev.

 Pia Rähr er levende og inspirerende, hun er en facilitator der har mange års erfaring, og et utal af kurser at kunne byde på, denne gang har vi fornøjelsen af hendes udgave af Access Energetic Facelift™ kursus.

Access Energetisk Ansigtsløft™ indeholder en blid behandling, hvor kroppen vises min. 40 forskellige energier og vibrationer, som vi har glemt.

 

Hver en celle i kroppen har et lille kraftværk, som fungerer på energi.

 

Energi kan ændres ved at ændre vibration og spændinger. 

 

Det vi ikke er bevidst om er, at når det kommer til kroppen, så er tanker, følelser, projektion, forventninger, synspunkter og mange andre ting, der kommer forbi hjernen, som er styresystemet i kroppen, dét der skaber alt i vores krop og vores aldring.

 

Vi tilbyder altså krop og sind at kunne vælge anderledes og ændre både ting, der er dannet allerede, samt give en mulighed for ikke at aldres i samme tempo.

 

Selv om det hedder Ansigtsløft, har det indvirkning på både kroppen og sindet.

 

Kurset certificerer dig som behandler, så både din krop og andres kan blive yngre. Denne behandling er godkendt og benyttes som del af skønheds- og wellness branchen i USA.

Efter kurset er du Access Energetic Facelift Practitioner™, og kan derefter tilbyde behandlingen både privat, eller i din klinik

 

Varighed: 8 timer Pris: 2850kr.

Ønsker du yderliger information, er du altid velkommen til at skrive eller ringe på 5337 4401

Haverslev d. 02/10 2021 klokken 9.30-17.30

Pris: 2850,-

What if age is a point of view you lock into you?

Kopi af Access Energetics facelift.png
Kopi af Access Energetic Facelift™.png
Advarsel!!!.png