top of page
The Foundation® med Pia Rähr.png

The Foundation® med Pia Rähr

Jeg er så heldig, at kunne byde den skønneste Access Consciousness facilitator, velkommen endnu en gang her i Haverslev.

 Pia Rähr er levende og inspirerende, hun er en facilitator der har mange års erfaring, og et utal af kurser at kunne byde på, denne gang har vi fornøjelsen af hendes udgave af Access Consciousness the Foundation®

The Foundation® er et 4 dags kursus der er designet til at give dig styrke og adgang til at ændre hvad som helst og alting, som du gerne vil ændre i dit liv.

 

Du vil få en hel værktøjskasse, som tillader dig at bryde det fundament af begrænsninger, vi så ofte fungere ud fra og bygge et nyt fundament af ubegræsede muligheder, så du kan begynde at skabe, det liv du ønsker.

 

Hvad ønsker du? Hvad vil du gerne have var anderledes? Vil du gerne have mere glæde? Mere sjov? Mere lethed? Vil du gerne vågne om morgenen med en fornemmelse af taknemlighed...glæde ved at være her på jorden?

Hvad end det er for dig, så er det muligt.

 

Tusinder af mennesker i verden har skabt det liv de vil have ved at benytte de simple og pragmatiske redskaber fra Access Consciousness, som du vil blive introduseret til under kurset " Foundation"

Haverslev d. 16-19/9 2021 klokken 9.30-17.30 alle 4 dage

Adgangskrav: du skal blot have et Access Bars kursus for at kunne deltage

Pris: 10.000,-

Alt kan ændres. Alt er muligt. Spørgsmålet er om du vil vælge det?

bottom of page