top of page
Hvad er Totum Kropsterapi?

Totum kropsterapi er en helhedsorienteret tilgang til behandling af kroppen, der sigter mod at genoprette balance og velvære. Metoden kombinerer forskellige terapeutiske tilgange, herunder fysioterapi, massage, akupressur, og strækøvelser for at adressere både fysiske og mentale udfordringer.

 

Essensen af Totum kropsterapi ligger i forståelsen af, at kroppen er en helhed, hvor fysiske, følelsesmæssige og mentale aspekter er tæt forbundne. Derfor fokuserer denne terapeutiske tilgang ikke kun på at behandle symptomer isoleret, men søger i stedet at identificere og adressere de underliggende årsager til ubalance eller smerte.

 

Jeg vil som terapeut, der praktiserer Totum kropsterapi, udføre en grundig vurdering af din tilstand, herunder at lytte til dine symptomer, observere din kropsholdning og bevægelsesmønstre samt undersøge eventuelle tidligere skader eller traumer. På baggrund af denne vurdering udvikler jeg en skræddersyet behandlingsplan, der kan omfatte en kombination af manuelle teknikker, træning og rådgivning om livsstil og ernæring.

Målet med Totum kropsterapi er ikke kun at lindre symptomer midlertidigt, men at fremme varig helbredelse og velvære ved at genoprette kroppens naturlige balance og funktion. Jeg vil  arbejde sammen med dig som et team i denne proces, hvor du også kan få værktøjer og teknikker til at opretholde din sundhed og velvære på lang sigt.

 

Det er vigtigt at bemærke, at Totum kropsterapi ikke er en erstatning for konventionel medicinsk behandling, men kan fungere som et supplement til sådanne behandlinger. Før man påbegynder enhver form for terapi, bør man altid søge råd fra en kvalificeret sundhedsperson.

1.png

Da jeg er studerende på Totum kropsterapi skole i Aarhus, vil jeg tilbyde elevbehandlinger, til særligt favorable priser.

 

Den første behandling er GRATIS og efterfølgende behandlinger kosterlige nu 300,- og vil stige proportionalt med min uddannelses forløb.

 

Fremtidige priser:

 

pr. 1. Maj 300,-

pr. 1. August 450,-

pr. 1. November 500,-

efter endt uddannelse vil prisen være 750,-

En behandling vil tage cirka 50 min. på briksen, den første gang vil være lidt kortere, da vi lige skal sige hej til hinaanden.

 

Du anbefales at tage behageligt tøj på, og behandlingen vil foregå i undertøj, og selvfølgeligt dækket til af et dejligt tæppe.

Jeg ser frem til at byde dig velkommen

John Mørch

Totum Kropsterapeut studerende

bottom of page