top of page

Om

Jeg hedder John Mørch, og har startet Buddhas Ro, med et brændende ønske om at kunne være der for dig. Om du har lyst til en forandring i livet, eller om du går og døjer med livet, på den ene eller anden måde, vil jeg gerne byde dig velkommen her, og gøre alt hvad der står i min magt, for at hjælpe dig videre…

Design uden navn-24.png

John Mørch

NLP Coach Practioner,  Access Bars®,  Access Energetic Facelift Facilitator™

 Access Energetic body Proces Practitioner og TOTUM Kropsterapeutstuderende

Jeg har selv for nogle år siden været lagt helt ned med en længere stresssygemelding, men fik heldigvis alt den hjælp jeg havde behov for, i form af samtaler og lignende, det var også her jeg gjorde mit første møde med Mindfulness, hvilket hjalp mig på rette kurs igen og tilbage på jobbet.

 

Det var her min interesse for det spirituelle og sindets opbygning fængede mig, jeg har siden hen deltaget i flere mindfulness kurser, samt alverdens workshops og div. kurser indenfor personlig udvikling og stresshåndtering.

 

Jeg er NLP-Coach Practitioner, Access Bars® og Access Facelift™  facillitator og Access energetic bodyproces® Practitioner og er nu igang med en TOTUM Kropsterapeutuddannelse.

jeg har arbejdet med mennesker, uddannelse og foredrag det meste af mit liv.

 

Men vigtigst af alt, er jeg har selv været der hvor livet gør ondt for alvor, og mener ikke nogen person kan tale med, hvis ikke man har prøvet det på egen krop, derfor glæder jeg mig meget til at byde dig velkommen, og møde dig præcis der hvor du er i livet…

 

 

 

 

John Mørch

-Buddhas ro

bottom of page