Access Bars®

8BB899A9-032A-4881-8D2E-6FA6056090FC.png
Hvad er Access Bars?

Populært sagt, kan man sige Access Bars® er en form for "Hjernemassagge", der gør at du får hjernebølgerne helt glattet ud, lige som ved længere tids meditation.

Alle de input og oplevelser vi får får igennem hele livet lagres i hjernen, Access Bars er 32 punkter på dit hoved som hver især repræsentere forskellige aspekter i livet som penge, kontrol, kreativitet, seksualitet, kommunikation, håb og drømme, disse energibaner kan med tiden blokeres.

 

Behandlingen foregår ved jeg ved en blid berøring på disse punkter, kan afbalancere dine hjernebølger, og på den måde glatte dem ud, hvilket kan frigive de energibaner der kan være blokeret, igennem alle de begrænsninger, overbevisninger og alt hvad der ellers har påvirket/begrænset dig igennem livet. 

1A7E2372-ABC6-49A8-92EA-A1AB6DC2FA43.jpe
Access Bars® kan modvirke:

 

·     Stress

·     Depression

·     Tankemylder

·     Uhensigtsmæssig tanker

·     Blokeringer

·     Lavt selvværd

·     Angst

·     PTSD

·     OCD

·     Søvnproblemer

 

Og en lang række andre lidelser.

 

Alle bør få kørt deres Access Bars®, uanset om man har udfordringer i livet eller ej, da vi alle vil få noget ud af det.

 

Behandlinger er meget afslappende, du ligger hos mig fuldt påklædt, dejligt lunt under et tæppe. 

 

Påvirkningen af din hjerne, vil være præcist som ved meditation, det vil blot ske væsentligt hurtigere, og mere effektivt. På den måde vil behandlingen kunne hjælpe dig, med at frigive gamle mønstre eller måske finde din indre ro igen.

 

Hvem ved? er du klar til at give slip? og blot tage imod…

 

Access bars betyder adgang igennem barriere, og er opdaget af amerikaneren Gary Douglas i 1990, så det er 30 år gammelt nu, vi er over 5000 Access Bars® facilitatorer i mere end 173 lande i hele verden, og rigtigt mange flere Access Bars® behandlere..

 

Jeg glæder mig meget til at se dig, til en behandling her hos mig, book en tid allerede i dag på linket, ellers skriv/ring enten for at få en tid, eller for at få mere information….

 

På snarligt gensyn….

 

De bedste hilsner

John Mørch