top of page

Access bars®
klasser

Populært sagt, kan man sige Access Bars® er en form for "Hjernemassagge", der gør at du får hjernebølgerne helt glattet ud.

Alle de input og oplevelser vi får får igennem hele livet lagres i hjernen, Access Bars er 32 punkter på dit hoved som hver især repræsentere forskellige aspekter i livet som penge, kontrol, kreativitet, seksualitet, kommunikation, håb og drømme, disse energibaner kan med tiden blokeres.

 

Behandlingen foregår ved en blid berøring på disse punkter, kan afbalancere dine hjernebølger, og på den måde glatte dem ud, hvilket kan frigive de energibaner der kan være blokeret, igennem alle de begrænsninger, overbevisninger og alt hvad der ellers har påvirket/begrænset dig igennem livet. 

Alle kan lære at give Access Bars®

Kurset er kompetencegivende, så du  efterfølgende kan  give behandlinger til venner og familie, eller måske til klienter i din egen klinik... 

Access Bars® kursus 1411-21-4.png

Kurset har en varighed på 8 timer,  du vil få en grundig instruktion i både Access Bars ® og en lille forsmag på nogle af de mange andre Access Consciousness® værktøjer.

 

På dagen vil du:

  • Give og modtage 2 behandlinger

  • Se en film om Access Bars®

  • Høre mere om hvad Access Bars® kan bruges til og hvordan det virker

  • Få motioneret lattermusklen

 

Pris 2800,- (Prisen er inklusiv Manual, kort over punkterne, certifikat, drikkevarer og lette snacks)

Kurset tilbydes til 1/2 pris for unge mellem 16 og 18 år, samt til deltagere som tidligere har deltaget i kurset, og er registret hos Access Consciousness® i forvejen.

 

Børn op til 15 år deltager gratis i følge med en betalende voksen.

 

Kurset vil blive afsluttet med officielt Access Bars® Diplom.

 

Jeg faciliterer Access Bars kurser overalt i landet, så hvis du har en god ide, eller et ønske om hvor jeg skal komme næste gang, er du altid velkommen at skrive eller ringe.

Tilmelding

Access Bars® kurser

Følg med, vi ligger løbende nye klasser op her...

Aktuelle Datoer

Jeg vil gerne tilmeldes

*Vi stræber altid efter at give den bedste oplevelse og læring til vores deltagere, og for at sikre den højeste kvalitet af vores klasser, afholder vi kun klassen, hvis der er minimum 4 deltagere. Vi sikre på den måde dig muligheden for at give behandlingen på 2 forskellige hoveder, da hoveder er forskellige. Samtidig får du selv muligheden for at modtage 2 behandlinger af 2 forskellige behandlere på selve dagen. Du kan roligt tilmelde dig DIN klasse allerede nu, og betalingen er ikke før lige umiddelbart inden klassen. ​

Design uden navn-19.png

Jeg glæder mig så meget til at byde dig velkommen, på dette meget givende og lærerige kursus.

Er du klar til forandringen?

De bedste hilsner

John Mørch

-Buddhas Ro

Kopi af Kopi af Uddannelse-4.png

Hør mine egne erfaringer med Access Bars® i videoen

Review of Access Bars® by Neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin

Anker 1

©2021 Buddhas Ro

bottom of page