top of page
2.png

Access Energetic Facelift™

Oplev den skønneste Access Consciousness Energetiske Facelift-behandling, der er en nænsom og forfriskende oplevelse, perfekt til skønhedsklinikker og alternative behandlere.

 

Access Energetisk Facelift™ er en blid behandling, der vækker mindst 40 forskellige energier og vibrationer i kroppen, som vi har glemt.

 

Hver eneste celle i kroppen fungerer som et lille kraftværk, der drives af energi.

 

Energi kan ændres ved at justere vibrationer og spændinger.

 

Det, vi ikke altid er bevidste om, er, at tanker, følelser, projektioner, forventninger, og synspunkter, der passerer gennem hjernen påvirker alt i vores krop og aldringsprocessen.

 

Vi tilbyder en mulighed for krop og sind til at vælge en anden vej og skabe forandring - både med hensyn til tidligere dannelser i kroppen og helealdringsprocessen.

 

Selvom det kaldes en "Facelift," har denne behandling ikke kun gavnlig indvirkning på ansigtet, men på både krop og sind.

 

Certificér dig som Access Energetic Facelift Practitioner™  og tilbyd denne foryngende behandling privat til venner og bekendte eller proffesionelt i din klinik.

Klassen kræver ingen forudsætninger og er for alle, altså både private og behandlere.

På dagen får du også indblik i nogle af de andre pragmatiske Access Consciousness® værktøjer, der kan berige både dig og din praksis.

Du vil ikke kun skulle lære at give 2 behandlinger, men også selv modtage 2 forskellige typer behandling på selve dagen, og se 2 inspirerende film, der udvider din forståelse af Access Energetisk Facelift™-metoden.

 

Dette kursus er en dybdegående oplevelse, der giver dig mulighed for at styrke dine evner som behandler og berige dine klienters helbred og skønhedsoplevelse hvis du i forvejen er behandler af den ene eller anden slags..

 

Varighed: 8 timer

Pris: 3600,-

Unge u/15 år Gratis, så tilmeld du blot teenageren, og få en forrygende dag sammen.

Unge 16-17 år 1800 DKK

 

Glæd dig til at tilføje Access Energetisk Facelift™ til din praksis og forvandle dine klienters skønhedsoplevelse, det er virkeligt en potent og samtidigt nænsom behandling.

Kopi af Kopi af Kopi af Access Energetics facelift.png

Resultatet af en dags kursus i Access Energetisk Facelift, begge billeder er taget om morgenen inden makeup, og bare med

1 dags mellemrum, Waouuuuuv hvordan bliver det bedre end det???

Ønsker du yderliger information, er du altid velkommen til at skrive eller ringe på 5337 4401

What if age is a point of view you lock into you?

Tilmelding

Access Energetisk Facelift™ kurser

Følg med her, vi ligger løbende nye klasser op...

Anker 1

Aktuelle Datoer

Hvilke kursus ønsker du at deltage på?

*Vi stræber altid efter at give den bedste oplevelse og læring til vores deltagere, og for at sikre den højeste kvalitet af vores klasser, afholder vi kun klassen, hvis der er minimum 4 deltagere. Vi sikre på den måde dig muligheden for at give behandlingen på 2 forskellige hoveder, da hoveder er forskellige. Samtidig får du selv muligheden for at modtage 2 behandlinger af 2 forskellige behandlere på selve dagen. ** (G) Er de klasser hvor vi allerede  har registreret nok deltager, til vi kan garantere klassen bliver afviklet. ​ Du kan roligt tilmelde dig DIN klasse allerede nu, og betalingen er ikke før lige umiddelbart inden klassen.

Facilitatorer Inge Marie og John Mørch

Skriv eller ring ved interesse, for at afholde et kursus hos dig privat eller i din klinik.

Du er også meget velkommen hvis der ikke er nogen datoer der passer DIG, eller nogen kurser i dit område.

Vi ser virkeligt frem til at byde DIG velkommen

Advarsel!!!.png
bottom of page